„Vérvétel, kicsit másképp” ❤Szakszerűen, biztonsággal, kíméletesen, szakképzett, gyakorlott csapattal!

 

Sok szeretettel üdvözlünk Mindenkit! Sokan ismernek már minket, de még sokan nem. Ezért szeretnénk néhány szóban bemutatkozni. 

Magán egészségügyi szolgáltatásokat végzünk. 

Csapatunk fő profilja a teljes körű Laboratóriumi mintavételek végzése vérvételi pontunkon, Kecskemét frekventált kertvárosi részén, könnyen megközelíthető helyen, ingyenes parkolási lehetőséggel. 

Medical Safe Labor csapata

Sajtos Zita

Laborvezető, Egészségügyi Laboráns , Labordiagnosztikai tanácsadó

Sajtos Zita

Vezető asszisztens

Több éven keresztül a vérvételi munka mellett szülész-nőgyógyászati magánorvosi asszisztensként dolgoztam és szereztem gyakorlatot sok-sok szakmai ismerettel, tapasztalattal kiegészítve. Munkám végzése során arra törekszem, hogy méltó legyek a bizalmatokra és elismerésetekre. Szakmai irányelveket betartva, elsődleges szempont számomra a Páciensek testi-lelki biztonsága, egészségük védelme, megőrzése. Szeretem a munkámat, szeretek emberekkel foglalkozni, segíteni, óvni őket!

Rácz Zsolt

Ügyvezető Tulajdonos

Okleveles Mentőtechnikus

Rácz Zsolt

Ügyvezető Tulajdonos

Okleveles Mentőtechnikus

Rácz Zsolt vagyok, büszkén vállalom az egészségügyi szakma képviselőjének fontos szerepét. Hosszú évek óta dolgozom az egészségügy területén és megszerzett tudásom, tapasztalatom segítségével igyekszem hozzájárulni a páciensek gyógyulásához és javuló egészségükhöz.
Remélem, hogy segítségemmel hosszú és egészséges életet élhetnek, és mindig számíthatnak rám, ha valamilyen egészségügyi problémával fordulnak hozzám. Köszönöm, hogy megismerhettek engem és várom a találkozást Vérvételi helyünkön.

Szalai Éva

Adminisztrátor, Mentőtiszt hallgató

Szalai Éva

Adminisztrátor, Mentőtiszt hallgató

Szalai Éva vagyok. A Pécsi Tudományegyetemen folytatott tanulmányaim során egyértelművé vált a gondolat, mely már egészen fiatalon megfogalmazódott bennem, miszerint az egészségügyben szeretnék elhelyezkedni. Az első lépéseket már meg is tettem ezen az úton, hiszen jelenleg a Medical Safe csapatát erősítem. A folyamatos tanulást és fejlődést fontosnak tartom, így a hozzám fordulók is biztosak lehetnek abban, hogy legjobb tudásom szerint végzem a rám bízott feladatot.

Kiss Tibor

Okleveles Mentőtechnikus

Kiss Tibor

Okleveles Mentőtechnikus

Kiss Tibor vagyok Okleveles mentőtechnikus és elsőéves mentőtiszt hallgató. 7 éve dolgozom főállásban az Országos Mentőszolgálatnál. Ez idő alatt sok emberrel találkoztam, különféle panaszokkal. Folyamatosan képzem magam egészségügyi területen, hogy a lehető legjobb tudásom szerint tudjak az embereknek segíteni. Medical Safe csapatában 3 éve tevékenykedem aktívan.