„Vérvétel, kicsit másképp” ❤Szakszerűen, biztonsággal, kíméletesen, szakképzett, gyakorlott csapattal!

 

Sok szeretettel üdvözlünk Mindenkit! Sokan ismernek már minket, de még sokan nem. Ezért szeretnénk néhány szóban bemutatkozni. 

Magán egészségügyi szolgáltatásokat végzünk. 

Csapatunk fő profilja a teljes körű Laboratóriumi mintavételek végzése vérvételi pontunkon, Kecskemét frekventált kertvárosi részén, könnyen megközelíthető helyen, ingyenes parkolási lehetőséggel. 

Üdvözlettel: Sajtos Zita és csapata +3630/695-7394

Medical Safe Csapata

Sajtos Zita

Laborvezető, Egészségügyi Laboráns , Labordiagnosztikai tanácsadó

Sajtos Zita

Vezető asszisztens

Több éven keresztül a vérvételi munka mellett szülész-nőgyógyászati magánorvosi asszisztensként dolgoztam és szereztem gyakorlatot sok-sok szakmai ismerettel, tapasztalattal kiegészítve. Munkám végzése során arra törekszem, hogy méltó legyek a bizalmatokra és elismerésetekre. Szakmai irányelveket betartva, elsődleges szempont számomra a Páciensek testi-lelki biztonsága, egészségük védelme, megőrzése. Szeretem a munkámat, szeretek emberekkel foglalkozni, segíteni, óvni őket!

Rácz Zsolt

Ügyvezető

Okleveles Mentőtechnikus

Rácz Zsolt

Ügyvezető

Okleveles Mentőtechnikus

Gyerekkorom óta foglalkoztat az egészségügy és azon belül is a sürgősségi, mentési feladatok gyors, szakszerű ellátása . Sikerült is kivennem a részem másfél évtizedes mentődolgozóként. Sikerként élek meg minden segítséget amit az embereknek tudok nyújtani.

Szalai Éva

Adminisztrátor, Mentőtiszt hallgató

Szalai Éva

Adminisztrátor, Mentőtiszt hallgató

Szalai Éva vagyok. A Pécsi Tudományegyetemen folytatott tanulmányaim során egyértelművé vált a gondolat, mely már egészen fiatalon megfogalmazódott bennem, miszerint az egészségügyben szeretnék elhelyezkedni. Az első lépéseket már meg is tettem ezen az úton, hiszen jelenleg a Medical Safe csapatát erősítem. A folyamatos tanulást és fejlődést fontosnak tartom, így a hozzám fordulók is biztosak lehetnek abban, hogy legjobb tudásom szerint végzem a rám bízott feladatot.